lunes, 21 de mayo de 2012

EL SECRET DE MERITXELL



Durant les vacances de Pasqua tots els alumnes de 6é vam anar llegint el llibre “El secret de Meritxell”. En les classes de Valencià anàvem comentant-ho, perquè el dia 15 de maig vindria l'escritor d'aquets llibre Vicent Enric Belda. Quan faltaven uns quants dies per a vindre les dos classes anàvem preparant cartells de benvinguda, uns feren jocs de taula sobre el llibre, uns altres cartells que trataven dels personatges, d'Egipte...etc.


Per fí, el 15 de maig, va arribar aquell dia tan esperat per tots nosaltres, tots estàvem molt nerviosos i contents per fer-li totes les preguntes que teniem a la ment. Pel matí, vam anar acabant els cartells de benvinguda, retocant-los, pintant-los...etc. En arribar la vesprada col·locàrem els cartells pel corredor i entràrem tots a l'aula de música on ens encontrarem a Vicent parlant amb Anna, ja que es coneixen de fa molts anys. Éns asseiérem i començà l'explicaciò.

Va ser molt interessant, va parlar de com es va inspirar i fins i tot ens va fer una presentaciò del conte amb imatges i videos, i quasi al final vam poder fer-li aquelles preguntes que tan desijàvem fer-lí.
Per acabar, li mostràrem tots els cartells de benvinguda que li férem, es va quedar bocabadat i ens comentà que s'ho havia passat molt bé entre nosaltres perquè havíem demostrat molt d'interés, en agraïment nosaltres li vam regalar 3 llibres: “Secretum Templi”, del pare de Clara, que és d'una història del segle XIII a Cocentaina, i dos de poesia, un de Joan.

Va ser una xarrada d'allò més agradable.


Sara G, Xavi i Carla

No hay comentarios: