Pastissos de Taronja
Ingredients:
80 grams de mantega fosa.
80 grams de sucre.
80 grams de farina.
80 grams d’ametla mòlta.
3 ous.
3 grams de rent Royal.
3 cullerades de melmelada de taronja.
Xocolate: 250 grams de xocolate
(Postres negre), 60 grams
de agua i 60 grams
de mantega.
Fideus de xocolate,
o fideus de colors.
Coco ratllat.
Preparació:
Separar els rovells i les clares. alçar les 3
clares a punt de neu amb 50
grams de sucre en pols.
Mesclar-ho tot molt bé, amb molt atenció,
després posar la mescla (omplir asta la meitat) en un motlle gran, però millor
en motlles xicotets, (tipus magdalenes). Mesclar-ho tot molt bé.
Posar en el forn, durant 15 minuts,
aproximadament 170 graus. Xocolate de cobertura, com es fa:
250 grams de xocolate postres Nestle, negre. 60 grams d’aigua. 60 grams de mantega.
A continuació.
Fondre el xocolate junt amb els 60 grams d’aigua i de
mantega al bany maria. Després d’estar tot fos, cobrir amb el xocolate de
cobertura. Decorar amb:
Coco ratllat,
fideus de xocolate o fideus de colors. I finalment deixar-ho en la nevera.
Espere que vos
agrade! Bon profit!
Alba Fenollar i Halima
No hay comentarios:
Publicar un comentario