lunes, 2 de abril de 2012

pastís de taronja


Pastissos de Taronja
 
Ingredients:
 80 grams de mantega fosa.
 80 grams de sucre.
 80 grams de farina.
 80 grams d’ametla mòlta.
 3 ous.
 3 grams de rent Royal.
 3 cullerades de melmelada de taronja.
 Xocolate: 250 grams de xocolate (Postres negre), 60 grams de agua i 60 grams de mantega.
Fideus de xocolate, o fideus de colors.
Coco ratllat.

 Preparació:
 Separar els rovells i les clares. alçar les 3 clares a punt de neu amb 50 grams de sucre en pols.
 Mesclar-ho tot molt bé, amb molt atenció, després posar la mescla (omplir asta la meitat) en un motlle gran, però millor en motlles xicotets, (tipus magdalenes). Mesclar-ho tot molt bé.

 Posar en el forn, durant 15 minuts, aproximadament 170 graus. Xocolate de cobertura, com es fa:
250 grams de xocolate postres Nestle, negre. 60 grams d’aigua. 60 grams de mantega.
A continuació.
 Fondre el xocolate junt amb els 60 grams d’aigua i de mantega al bany maria. Després d’estar tot fos, cobrir amb el xocolate de cobertura. Decorar amb:
Coco ratllat, fideus de xocolate o fideus de colors. I finalment deixar-ho en la nevera.

Espere que vos agrade! Bon profit!
Alba Fenollar i Halima

No hay comentarios: