lunes, 19 de septiembre de 2011

UN ESTIU MERAVELLÓS

Enguany he passat unes vacançes d'estiu molt bones. Van començar el 23 de juny, quan es va acabar la festa de “Fi de Curs”. Els últims dies del mes vam tornar al cole per arreglar la biblioteca.
Tot el més de juliol anava a la piscina amb els amics. També feia tots els dies, pagines del quadern d'estiu. El 31 de juliol vam anar a un a mina anomenada Agrupa Vicenta en la Unión (Múrcia). Agafàrem un trenet, el meu pare cantava... “El tren fara Xu-xu” i Paula no parava de dir “Papa, calla't”. Dins de la mina ens vam posar un casc. Hi havia un llac del color de la sang, a causa de juntar-se amb el ferro.
Després passàrem 15 dies en El Campello. Jugàvem a la “Wii”, anàvem a la platja, també a la piscina i a la geladeria. Allí ens vam assabentar d'una notícia terrible, s'estava cremant la serra de Portman, al costat de la mina que sols feia un mes que l'havíem visitada. Jo hem sentia disgustat perque sols feia un any que estava oberta per al públic, i havia costat 3 anys en restaurar-la.
En setembre van ser les festes de Banyeres de Mariola. Per acabar, me'n vaig els dies 17 i 18 a Salou per a vore el Musical de Jeronimo Stilton.
Per a mi ha sigut un estiu molt divertit i espere que el de l'any que ve, també siga així.

Raúl Sánchez Ballester

No hay comentarios: