lunes, 19 de septiembre de 2011

EL PRIMER DIA DE CLASSE

Hola, hui és el dia 8 de setembre, és el primer dia d'escola!
Aquesta nit passada m'ha costat un poc dormir ja que estava un poc nerviosa, aquest any ja és l'últim curs de primària i també l'últim en el Bosco, ja que se n'anem a l'institut.
Aquest matí quan he entrat a l'escola hi havien molts xiquets nerviosos...
Ens hem reunit tots en la meua classe 6é B per a parlar un poc tots junts, hem recordat de quan l'any passat vam entrar a 5é i ens vam encontrar amb Ana i Joan, també del que havíem crescut des de l'any passat. Després ens han comentat que aquest any anàvem a tindre llibretes...
Més tard ens han visitat els alumnes de tercer ja que venien del Bosco I, en eixos xiquets estaven el germà de Jonathan, la germana d'Andreu, el germà de Nerea i la germana de Mireya.
Després cada u se n'ha anat a la seua classe per a ordenar-se els llibres, el material...
A les 11:00 hem eixit al pati, ha sigut molt emotiu per que hem vist a Susana, M·Angels, Mila, Enric...
Aaaaa ! Se m'oblidava al col·legi hi ha una mestra nova que es diu Lorena serà la nova mestra de gimnàstica i informàtica.
A l'acabar del pati hem estat amb Ana fent un joc que tractava que una persona buscava una paraula en el diccionari, i la apuntava en la pissarra, després els altres tenien que posar el significat que creien que era.
Després hem estat amb Joan contant cada un el que havia fet en les vacances, uns se n'anaven a la caseta, altres a Cartagena, a Benidorm...
Finalment, ens ha manat de deure aquest text, i ens n'hem anat tots molt contents a casa.

Paula Sánchez Ballester




No hay comentarios: