lunes, 25 de junio de 2012

CAMPAMENT DE FONTÉS


El passat 19 de juny vam anar els alumnes de 6é i els alumnes de 5é d'excursió de fi de curs al Campament de Fontés (Castalla). En arribar ens asseguérem en uns banquets i taules de fusta i esmorzàrem. A continuació, les monitores es presentaren i ens donaren una sèrie d'instruccions que havíem de complir fil per randa. Seguidament, ens vam repartir en 5 grups, per a agrupar-nos ens feren tancar els ulls i les cinc monitores ens posaren gomets de distints colors a la mà, al front o a la cara. El cercle blau, mig cercle blau, cercle roig, cercle verd i el mig cercle verd. Cada grup tenia una monitora. Vam fer 5 activitats:
*Tirolina
*Espeleologia (Anar per coves)
*Pont Tibetà o de la Mort.
*Piragüisme
*Tobogan

La tirolina va estar prou bé però alguns tocaven terra. Les coves eren molt estretes i alguns van acabar plens d'arrapades. El pont Tibetà està a una altura molt elevada d'uns 15 metres d'alçada, alguns no van passar perquè tenien vertigen. Quan vam fer 3 activitats vam dinar. El piragüisme va ser l'activitat que més ens va agradar a la majoria. Vam fer carreres, alguns no paraven de xocar-se i també hi havia gent que es va enfonsar.
En el tobogan anaves molt lent i al final queies rodolant.
A les 4 ens vam acomiadar de les monitores, que per cert eren molt simpàtiques i divertides, ens férem unes quantes fotos i ens en vam anar amb l'autobús a Cocentaina.

Quin dia més divertit!
Xavi, Raúl i Paula.

No hay comentarios: