lunes, 25 de junio de 2012

ACOMIADAMENT BOSCO


Fa nou anys començàrem l'escola amb crits i plors perquè entràrem en un lloc que ens pareixia estrany però després seria la nostra llar. Aquests anys en el Bosco han sigut molt importants per a nosaltres, perquè hem aprés a llegir, escriure, fer treballs manuals... Però el més important és que hem fet uns grans amics que ens acompanyaran tota la vida.

En aquestos anys ens hem anomenat per diversos noms com: Pallasos Colorins, Indis, Cocollibres i Dinobosquets. Aquests noms ens donen molts de records perquè són els que ens han representat.

Infantil va ser molt especial, gràcies a Joselu i Montse que ens van ensenyar a veure la vida amb uns altres ulls, els de la fantasia. En el primer cicle de Primària vam descobrir els secrets que ocultaven les lletres, gràcies a MªCarmen i MªAngels.

Quan arribàrem al Bosco II estàvem molt nerviosos perquè anaven a barrejar-nos i perquè en el BoscoI érem els majors i en el que entràvem seriem els xicotets. En el segon cicle de Primària, Susana i Mila, ens ensenyaren a multiplicar i dividir amb el joc de Matemàtiques Màgiques.
Ara en el tercer cicle, els mestres Joan (que ens ha endinsat al món de la poesia) i Anna ens han preparat per anar a l'institut.
I no podien faltar, Pilar que ens alegrava amb les seues cançons, MªAngels que ens ensenyava Anglès amb molta gràcia, i tots els mestres d'Educació Física, que n'hem tingut molts, com Ramón, Pepa, Begoña, María, Lorena, Jose David...

S'ho vam passar molt bé en totes les excursions com: Mundomar, la Granja Escola, l'Oceanogràfic, Elx, Dènia-Xàbia, el Marq, els Festitrons, València, Font Roja...

Estem molt il·lusionats per anar a l' Institut, vos confesarem que estem un poc nerviosos, esperem anar igual de bé i que aquestes amistats que hem fet durant aquestos anys no es trenquen mai.
Sols hi ha una cosa que no hem aconseguit, la unificació del Bosco.

Gràcies a tots els mestres que hem tingut perquè sempre ens han ajudat encara que a voltes se'm portat un poc mal.

Sempre estaràs en el nostre record...
PER SEMPRE BOSCO!
Àlex i Raúl S. 

No hay comentarios: