martes, 5 de junio de 2012

IV FESTITRÒ


El día 29 de maig ens va dir Pilar (la mestra de música) que havíem d'anar a Alcoi per a poder mostrar el que havíem assajat a l'escola.
Anàvem a Alcoi per a cantar en el Festitrò, nosaltres, ja teniem un poc d'esperiència de l'any passat, perquè havíem anat amb els de 6é de l'any passat (els d'ara de 1r de la ESO) però no va ser a Alcoi sinó a Ibi.
Enguany, en Alcoi, ens vam anar a l'amfiteatre, i mentre s'esperàvem anàvem parlant, cantant... I quan ja estàvem tots, vam esmorzar, una cosa que l'any passat no va ocòrrer va ser que mentre esmorzàvem ens van donar botelles d'aigua per a tots.
Abans d'actuar, alguns dels alumnes de Pare Arques tocàven la xirimita. Els primers que van actuar no és sentia molt i per això no s'entenia massa, els segons vam ser nosaltres vam cantar i tocar ''Masseret'' ens va quedar molt bé, i és sentia prou bé, i després de tots els grups que hi havien, els delegats de cada escola arreplegaven el premi, que era com un quadre.
Després d'haver dinat, vam anar al parc dels tubs i ens ho vam passar d'allò més bé.
A les tres menys quart vam quedar en el lloc on havíem dinat i qui va voler es va comprar un gelat. Se'n vam anar més prompte perquè teniem que anar al Teular a assajar el concert, i al acabar cada un se'n vam anar.

M'ha agradat molt, i m'agradaria que ferem més coses d'aquestes per a poder conéixer i sentir totes aquelles coses tan precioses.

Irina Ballesta Padilla

No hay comentarios: