Ingredients:
200 gr. Aigua
130 gr. farina
100 gr. d'oli
4 ous
Sucre i canyella
Preparació:
-Posar a calfar l'aigua i l'oli.
-Traure del foc i passar-ho a un bol
-Mesclar amb la farina i amassar 1 minut.
-Deixar refredar la massa uns instants
-A continuació afegim els ous un a un i amassar a l'hora
-Posar en una safata de forn un poc d'oli i refregar-ho bé
-A continuació posar-li un poc de farina per damunt
-Finalment, estendre la massa amb cura de no fer-li forats, i posar per damunt prou de sucre i canella.
-Posar al forn precalentat a 180 graus i coure fins que estiga daurada.
Espere que vos agrade i que la feu en les vostres cases.
Javi Gilabert García
TORTADA D'AMETLA
Ingredients:
-12 ous.
-360 g de sucre.
-360 g d'ametla molta.
-1 culleradeta de farina.
-1 culleradeta de canyella.
Elaboració:
-Se separen els rovells de les clares.
-S'alcen les clares a punt de neu, s'afegeix l'ametla.
-A continuació s'afegeix el sucre, després la farina i la canyella i ho remenes tot.
-Ho poses en un motle al forn.
Temps:
* 1 hora a temperatura 180 graus al forn.
Irina i Sheila
No hay comentarios:
Publicar un comentario