sábado, 5 de noviembre de 2011

II FIRA DEL LLIBRE

El dia 31 de novembre de 2011 vam participar en un dels actes de la “II Fira del Llibre” que es celebra dins de la Fira de Cocentaina i vam recitar poemes, tant de Joan com d'altres autors.

Joan ens va comentar el dijous si volíem recitar poemes en una presentació de la Fira del Llibre . Alguns li diguérem que sí de seguida i altres li contestaren que s'ho havien de pensar, estàvem molt il·lusionats. L'acte va tindre lloc davant de l'Ateneu i van assistir molts familiars i amics. Jorge va arribar tard i els seus companys estaven molt nerviosos i preocupats, per si havien de recitar la part d'ell.

L' ordre de poemes va ser el següent:

1.”Epistola” d'Ibn Amira: Halima

2.”Veles e vents” d'Ausiàs March: Carla i Xavi

3.”Balada de la garsa i l'esmerla” de Joan Roís de Corella: Àlex,Paula,Jorge i Raquel

4.”L'arbre vell” de Marc Granell: Raúl S.

5.”21 de setembre” de Joan Jordà: Àlex, Sara i Raquel.

6.”La fira”: Halima i Raúl.

El recital va ser un èxit, estàvem molt precupats per si ens eixia malament perquè el vam assajar poc. Quan vam acabar de recitar els poemes nosaltres, els xiquets, Joan ens va recitar uns poemes “xulíssims”, un era dedicat a la seua germana, mentres l'estava recitant li van saltar unes llàgrimes.

Quan va acabar ens van fer unes fotos, a continuació els pares i moltes persones ens van felicitar i nosaltres estàvem molt contents.

Àlex, Sara G,Paula


No hay comentarios: