martes, 29 de noviembre de 2011

ELECCIONS AL CONSELL ESCOLAR

Tots els anys al cole es celebren eleccions per al Consell Escolar que és l'òrgan de l'escola on estan representats els alumnes, els pares i mares, i els mestres. Per representar els alumnes es poden presentar xiquets/es de 5é i 6é. Els candidats d'enguany eren:


- Edgar Company Pinillos

- Lali Cortés Pascual

- Carla Kadic Pacual

- Mateo Ibáñez Pascual

- Paula Sànchez Ballester


El passat dilluns vam començar a possar cartells publicitaris per tot el corredor del cole, era com una lluita per a vore quin era el més bonic, quines propostes feia cada candidat i quines eren les més interessants i així triar quin candidat seria el millor per als alumnes. Tots els companys volien ajudar als amics que es presentaven i col·laboraven el·laborant cartells i missatges.

El divendres tots els candidats van passar per les classes per explicar les nostres idees o llegir un discurs, que possava tot el que anaven a fer si els votaven. Era un poc complicat elegir quin era el que més ens agradava perquè tots deien coses bones per al cole, i molt xules.

A la fi va arribar el dia que tots esperàvem, el dia de les eleccions, els candidats estaven molt nerviosos, després del pati els mestres ens donaren un sobre on posava els noms dels candidats que es presentaven i havíem de possar una creu en els tres xiquets que volíem. Eixírem al corredor on estava la taula electoral i allí estava de president el més major del cole, Luís Palmer Juan, i els més jóvens del 3r Cicle: els dos bessons Almudena i Sergio Martines Soler, anàrem passant amb el sobre a la mà, donàrem els cognoms i marcaven com que havíem votat i posàvem el sobre a la bústia.

Quan acabàrem les classes pel migdia vam saber els resultats, havien quedat:

-Edgar Company Pinillos 40

-Lali Cortés Pascual 12

-Carla Kadic Pascual 56

-Mateo Ibáñez Pascula 48

-Paula Sánchez Ballester 49

Tot va ser molt divertit, pareixia que foren eleccions de veritat, van quedar en el Consell escolar Carla, Paula i Xavier Vicent (que ja estava de l'any passat). Esperem que facenn coses bones per al cole.


Carla i Sara


No hay comentarios: