lunes, 14 de febrero de 2011

RACÓ AMBIENTAL

Des de fa uns anys, la nostra escola té constituït un Consell Ambiental que el formen representants dels mares i pares, dels alumnes i del mestres. Té com a objectiu que tots siguem conscients de la importància de tindre un medi ambient en bones condicions, per a la qual cosa hem de ser conscients dels efectes que provoquen les nostres actuacions i, per tant, procurar les bones pràctiques ambientals.
En la primera reunió d'enguany del Consell Ambiental es va proposar destinar un espai dels taulers d'informació de l'entrada per a ser utilitzat com a Racó Ambiental i, per nivells, anar posant periòdicament missatges que donen consell per fomentar les bones pràctiques ambientals.
Hem començat nosaltres, i de moment hem posat un cartell que ha fet Alba Fenollar que dóna consells de com ajudar al medi ambient reciclant el material que utilitzem, no gastant molta aigua i utilizant la llum necessària, etc. Ara acabem de penjar un mural que es titula "Què mengem?, Què deixem? i volem que ens adonem de la importància d'esmorzar productes naturals, especialment fruita, i no productes envasats. Hi ha moltes raons a favor d'una pràctica sobre l'altra, però podem destacar que la primera ens proporciona un aliment en moltes millors condicions i, a més, els seus residus es degraden d'una manera natural i no són brossa que no ens podem traure de damunt durant anys.

No hay comentarios: