sábado, 5 de febrero de 2011

DONEM LA MÀ


Per fi, dilluns, quatre i quart! Hem baixat, amb moltes ganes, al gimnàs Susana i Mila han fet la presentació i, de seguida, hem començat la lectura de poemes. Seguidament, els alumnes de 6é han llegit el manifest, a continuació, tots junts, fent rotgles, hem cantat i ballat unes quantes cançons de pau, que ens havia preparat Pilar. En acabar, hem pujat a classe i ens hem menjat la coca de la pau que, per cert, estava boníssima!

Ací vos deixem els poemes que van llegir Raül i Sara.

POEMES PER A LA PAU

LA PAU

La pau és bonica
si tots junts
la disfrutem i la cantem.

Quan tenim pau
el món és feliç,
veiem al cel
coloms de pau
cantant i ballant.

Quan tenim pau
les guerres s' acaben,
tots cantem i ballem
visca la pau!

Sara Garrido Pérez (28 de gener, 2011)

DONEM LA MÀ

Un colom missatger,
que vola pel cel.
"Donem la mà."

Països maltractats,
els podem ajudar.
"Donem la mà."

La Pau recordem
el 30 de gener.
"Donem la mà."

Raül Sánchez Ballester (27 de gener, 2011)


31 DE GENER

Hui continuem amb mal oratge, així que no podem anar al BOSCO I a celebrar la cloenda de la setmana de la Pau tots junts. A les 16:15 hores ens reunirem tots els alumnes i mestres del BOSCO II al gimnàs. Alguns alumnes i mestres llegiran poemes sobre la pau i els alumnes de 6é llegiran el manifest, també farem l'entrega dels diners recollits a cada classe per donar-los a una ONG. Una vegada finalitzat aquest acte anirem a classe per menjar-nos la coca de la pau.

DIA DE LA PAU

Demà, dia 30 de gener, es celebra el Dia Mundial de la No Violència i la Pau en honor a Gandhi, que va dedicar tota la seua vida a intentar que abandonàrem les actituds violentes i resolguérem els conflictes pacíficament.

Durant la setmana hem fet diferents activitats sota el lema "Donem la mà" pretenent que ens adonem de les necessitats que, a prop o lluny, pateixen moltes persones i la necessitat que es té per a què se'ls ajude.

El dimarts i el dijous per la vesprada vam participar en 4 tallers on realitzàrem diferents activitats informatives i lúdiques. Avui han vingut 4 persones d'una associació de Cocentaina per al voluntarietat i ens han explicat quines activitats realitzen ajuden a xiquets que tenen problemes escolars. Ha sigut molt interessant perquè hem pogut conéixer de prop persones que ajuden.

Aquesta vesprada havíen de celebrar la cloenda de la setmana a l'Edifici I, però com el pronòstic meteorològic era de pluja l'hem ajornada fins al dilluns.

No hay comentarios: