lunes, 18 de octubre de 2010

UN NOU CURS!


Ja han passat uns quants dies des que hem començat el curs, però entre unes coses i altres, encara no hem fet cap entrada i açò no pot ser... Anem a començar a contar coses de les novetats que ha hagut i de com va tot.
El dia 9 de setembre vam començar un nou curs,5é de primaria. Tots els dinobosquets estàvem un poc nerviosos perquè no sabíem quins mestres tindríem i, per fi, ho vam saber: els nous mestres són Anna i Joan. Quan vam arribar ens van dir que pujàrem i ens van reunir a tots en una classe i ens van dir que Anna seria la tutora de 5é B i Joan de 5é A. Ens van explicar quines coses hauríem de tindre en compte per a què tot vaja bé: tindre gust per aprendre, escoltar atentament, treballar amb regularitat procurar pensar i reflexionar bé les coses.
Tots estàvem un poc preocupats per com són i si seran molt exigents, però ara ja estàvem més tranquils: Joan és molt bromista i s´ho passem molt bé amb ell, Anna és amable i ens ensenya coses interesants de costums que tenen en Manuel -d'on és ella- i de la seua comarca, la Ribera Alta.
En aquest curs hem de ser més responsables i estudiosos perquè d'ací dos anys estarem a l'institut i hem d'estar ben preparats perquè allí tot serà més difícil.
Per a què vos feu una idea de com estem, ací teniu una foto de tot el grup, amb les cares tan somrients que tenim.
Ja vos anirem dient més cosetes... i a veure si també ens en dieu vosaltres.

Dinobosquets




No hay comentarios: