jueves, 27 de mayo de 2010

El dissasbte 15 de maig van ser les “13 Hores Esportives” en Cocentaina. Fa ja 30 anys que se celebren i és una festa molt gran de l’esport infantil. El poliesportiu s’ompli per complet, vé molta gent del poble i forasters. Alguns van a participar i altres van gaudir mirant com competien altres.

Va començar a les 9 del matí. Alguns de nosaltres competiem en voleibol i s’ho vam passar molt be perquè… molts s’enganyavem!!! En canvi a tenis taula Javi, Alba F, Arnau, Edgar… ho feien molt bé. A totes les pistes hi havien partits: básquet, futbol, futbet, voliebol, hoquei, tennis i també pilota valenciana, petanca, escacs, tennis taula…

Al costat del parc van posar uns Castells unflables per a que es divertírem. També hi havia un rocòdrom. . La Creu Roja estava present per si sorgia qualsevol problema i també els júniors van organitzar l’aparcament de cotxes. Teníem un equip participant en futbet, “el Dínamo del Pla la Font” que van jugar molts partits. Entre els taleers hi havia un mediambiental, s’arreplegaven punt i allí es podien canviar per una bombeta de baix consum, una bossa ecològica…Al pavelló, per la vesprada hi van haver moltes actactuacions de patinatge, kàrate, ballets… i allí també teníem les nostres representants, amb uns vestits espectaculars de lluentons i molt acolorits. A la fi vam eixir darrere d’una pancarta per trobar-se tots els participants al pavelló on vam arreplegar una medalla com a record d’aquestes 13 Hores Esportives.







No hay comentarios: