martes, 10 de noviembre de 2009

Les Divines



El dia 14 d’octubre alguns companys de 4t feren una competició de balls. Eren dos grups que es deien “las Divinas”, que era el grup de Nerea i l’altre “Divinas 2”, el grup de Carla. També hi havia un jurat que votava.

A les 9 del matí les dues classes i algunes mares baixarem al gimnàs. Mentre Maria, la professora d’educació física, organitzava la música, els participants i el jurat es preparaven per a que tot estiguera perfecte.

Per fí arribà el gran moment!, les ballarines estaven guapísimes i els xics ben moderns. “Les Divines” anaven en una falda de xapes i algunes en un pantaló i un top a joc, però amb diferents colors. “Les Divines 2” anaven en vaqueros o bombatxos i amb un top de leopard i una cinta al cap de la meteixa tela de leopard. Els dos grups anaven descalços.

Van ballar els dos grups molt bé. Susana sols feia que fer fotos. Vestuari i maquillatge va ser molt vistós.

Quan acabaren, el jurat se n’eixí fora per pensar-se qui guanyaria. Mentre totes les “Divines” van repetir l’actuació per a mares, companys i mestres.

Però algú tenia que guanyar i el jurat, després de pensar-ho molt decidirem que guanyara el grup de Carla, “Divines 2”. Finalment el jurat li donà un diploma al grup de Carla, i per al grup de Nerea li vam donar un recordatori per haver participat.

Les mestres i les mares es van quedar al.lucinades per lo bé que haviem treballat en equip.


Redacció de Paula, Neus i Sheila.

No hay comentarios: