martes, 20 de marzo de 2012

PASTÍS DE XOCOLATE AMB MIKADOS

Pastís de xocolata Mikado
Ingredients:
150 g de xocolata
125 g de mantega
125 g d'ametlles moltes
4 ous
125 g de sucre
40 g de cacau en pols
Palets Mikado de xocolata negra i de xocolata amb llet
Material necessari:
Un motlle
Preparació:
Greixatgeu el motlle i preescalfeu el forn a 180 graus. Fon la xocolata al bany Maria i, fora del foc, incorpori la mantega a trossos petits. Barregi bé, afegiu les ametlles moltes i seguiu barrejant fins obtenir una crema homogènia. Separeu les clares dels rovells en 2 bols diferents. Bata els rovells amb 75 g de sucre i afegiu a la xocolata. Bata les clares a punt de neu ben ferm amb la resta del sucre i incorpori delicadament al preparat de xocolata barrejant sense batre. Aboqui en el motlle i fornegeu a 180 graus durant 30 minuts. Deixeu reposar 5 minuts abans de desmmotllar.
Presentació:
Empolvoreu generosament amb el cacau en pols i claveu amb cura en el pastís els palets de xocolata.
Espere que vos agrade
Bon profit.
luis


No hay comentarios: