lunes, 14 de marzo de 2011

EDUCACIÓ VIAL

Com tots els anys, tenim classes d'Eucació Vial però enguany hem tingut una activitat especial: hem començat fet unes classes pràctiques amb karts, ha sigut emocionant i interessantíssim.
Hem començat avui la classe de 5è A i ens hem desplaçat a l'escola del Real Blanc que és on està instal·lat el circuït, en principi no sabíem si podríem anar perquè ha estat tot el matí plovent però per a vesprada estava núvol i no plovia, quan ens han dit que sí que podíem anar ens hem posat ts a cridar d'alegria.
Quan hem arribat ens ha saludat Pepe, que és l'encarregat d'ensenyar-nos, i molt amablement ens ha explicat la importància de respectar les normes de circulació pel bé nostre i de tots. Després ens ha dit com funciona el kart i com de circular pel circuït, estàvem tots molt emocionats! Quan ha començat el primer era increïble, no feia gens de soroll (perquè va amb bateries) i anava molt tranquil·let, poquet a poquet hem anat pujant altres (havien 6 karts) i havíen de parar en els semàfors, cedir el pas, indicar amb el braç si anàvem a la dreta o a l'esquerra,... Així hem anat pujant tots i després hem repetit una altra volta i estàvem fins que féiem alguna infracció i Pepe ens deia d'eixir (Pepe en un moment s'havia ensenyat els noms de tots!). Pau s'ho ha passat millor que ningú perquè Gabriel, Mª Àngels i Joan se'l turnaven per guiar-lo (algunes voltes corrent més que els karts) i ell estava tothora rient-se.
A les 16.45 ens han dit que ens n'havíem d'anar i no ens ha fet gens de gràcia, Alejandro li ha donat les gràcies a Pepe per la seua atenció i ens hem pujat cap a l'escola. Ara ja sabem més i ens hem divertit molt.


No hay comentarios: