viernes, 14 de noviembre de 2008

Les nostres mascotes



Ja estem una altra volta ací per a contar-vos que fa unes setmanes que estem portant les nostres mascotes a l’escola per ensenyar-les als companys. Tot va començar quan un dia d’octubre en vam veure una al llibre de llengua i vam decidir dur les nostres a l’escola.
Acordem un horari per no coincidir el mateix dia. Alguns pares ens ajuden a portar-les al col.legi i els convidem a quedar-se fins que s’acaba la conferència. Tot açò du faena perque abans preparem una fitxa d’observació amb apartats com: característiques generals, aspecte, alimentació… per que el dia de l’exposició ens serveisca d’ajuda. La primera va ser la mascota d’Arnau, el més atrevit de tots, perque ens va portar una rata, “Ratatui”, que ha estat cuidant des de xicoteta. Al final de cada conferència els companys ens fan preguntes que nosaltres responem. Per últim, si la mascota sap fer alguna cosa fa una demostració per a tots. Ho fem perque ens agrada i a més a més aprenem moltes coses.

1 comentario:

Raul y Paula dijo...

Hola som Raul i Paula i per fi hem pogut escriure el comentari des de casa dels nostres veïns. Vos saludem a tots i aprofitem per donar-vos els bons nadals. Estem a punt de montar el Betlem aquest diumenge.

Adeuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!