miércoles, 4 de marzo de 2009

La Petita salvatge


El passat 27 de febrer va vindre a la classe la nostra amiga Mª Dolors, la bibliotecaria de Cocentaina. L'haviem convidada per a que assistira a l'animació lectora de "La Petita Salvatge". El conte tracta d'una xiqueta i un gos que vivien tots sols a la muntanya i de com van fer dos amics més: una óssa i el seu cadell. En eixe moment vam gaudir d'una música suau i d'unes imatges projectades en una pantalla gran mentre escoltavem la lectura del conte, així conseguirem una màgia especial. A l'acabar vam fer un col.loqui.

Després de comentar el que més ens havia agradat vam concloure que hi ha que deixar que algú més entre en la teua vida. A continuació li regalarem una targeta que contenia algunes de les imatges de "La Petita Salvatge" per a que tingués un record. També li vam recitar poemes fets per nosaltres: "El camello viajero", "Perezosa Bengal", "El cocodrilo Pillo" i per acabar, tots junts li cantarem el nostre "Rap de Cocentaina".

Mª Dolors es va sentir molt entusiasmada i satisfeta. Ens va dir que si tornavem a fer una altra animació lectora, estaria molt contenta d'assistir i en el seu "Blog de Poesia infantil i juvenil" va penjar els nostres poemes i a més a més un comentari molt entranyable, felicitant-nos i animant-nos a continuar així.


Els Dinobosquets


No hay comentarios: